promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy parádés gól is kellett a Fradi győzelméhez – videó
Borítókép:  MTI
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az OTP Bank Liga 27. fordulójában a Ferencváros hazai pályán 3:0-ra verte a Diósgyőrt, míg a Zalaegerszeg a Bobál-ikrek góljaival győzött a Puskás Akadémia ellen.

Az OTP Bank Liga 27. fordulójának vasárnapi napján két mérkőzést rendeztek. A Zalaegerszeg a Puskás Akadémiát fogadta, míg a listavezető Ferencváros a Diósgyőr csapatával játszott a Groupama Arénában. 

Az előbbi, 2:0-ra végződő mérkőzés különleges forgatókönyvet hozott. A ZTE úgy nyert hazai pályán, hogy

Bobál Gergely góljával szerzett vezetést a csapat a 47. pecben, majd Bobál helyett jött Bobál. Gergőt ikertestvére, Dávid váltotta a 83. percben. S ha már Bobál Dávid beállt,  a 86. percben gólt is lőtt.

A Bobál ikrek értékelése

47. perc: Bobál Gergely 83. perc: Bobál Gergely Bobál Dávid 86. perc: Bobál Dávid A Bobál ikrek nemcsak a Puskás Akadémia ellen mentek nagyot, de...

A kétgólós győzelem azt jelentette, hogy a Zalaegerszeg három pontra eltávolodott a kiesőhelytől. A forduló zárómérkőzése is hozott érdekességet. A Ferencváros ugyanis gyakorlatilag egy perc alatt eldöntötte a három pont sorsának kérdését. A Fradi az első félidőben jóval több helyzetet dolgozott ki ellenfelénél, aztán a második játékrészben is folytatódott a hazai csapat mezőnyfölénye, amely végül az 53. percbében érett góllá: Boli talált a hálóba, majd egy perccel később Zubkov rúgott remek gólt.

Zubkov gólja a Diósgyőr ellen

Zubkov parádés góllal duplázta meg a Fradi előnyét, két percen belül kettőt kapott a Diósgyőr a Groupamában.

A 3:0-s végeredményt végül Botka Endre állította be a 82. percben. A Ferencváros győzelmével huszonhét forduló után továbbra is vezeti a tabellát, előnye kilenc pont a MOL Fehérvár FC előtt.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás