promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Manchester United sztárja iskolásokon segített a járvány idején
Borítókép:  OLI SCARFF / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Manchester United játékosa, Marcus Rashford 2,8 millió iskolás gyerek étkezéséhez járult hozzá.

A koronavírus-járvány távol tartja, tartotta a játékosokat a pályától, így pedig a megszokottnál több idejük marad. Ezt az időt Marcus Rashford arra használja, hogy segítsen.

A Manchester United fiatal sztárja saját közössége mellett majd három millió iskolás korú gyermek étkezését támogatta. Rashford ugyanis a FareShare nevű, élelmiszer-elosztó jótékonysági alapítvánnyal együttműködve húsz millió fontot szedett össze, így történhetett 2,8 millió, nehéz helyzetben lévő brit család iskolás korú gyermekének jutott meleg étel.

De nem ez volt ez egyetlen nemes cselekedete a futballistanának. Tavaly év végén szintén részt vett egy jótékonysági akcióban, amely a manchesteri hajléktalanok étkeztetését segítette. Sőt, 2020 márciusában egy rajongója kérésre a jelnyelvvel is megismerkedett azért, hogy zsűritag lehessen a halláskárosultak költőversenyén – írja a Yahoo.

Szóval, Marcus Rashford 22 évesen számos dolgot tett már közösségéért, ami elismerésre ad okot, ugyanakkor több United-drukker úgy véli,

hogy ez csak marketing és máz.

A játékos mindezt csak azért teszi, hogy kétes ügyeit, kicsapongásait tompítsa.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás