Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ezért is Cristiano Ronaldo a világ egyik legjobbja

Ezért is Cristiano Ronaldo a világ egyik legjobbja

Sport & Szabadidő

Ezért is Cristiano Ronaldo a világ egyik legjobbja

Sport & Szabadidő

HZS 22:01

Mi sem árulkodik jobban Cristiano Ronaldo munkamoráljáról, mint az, hogy a Juventus edzésének hivatalos kezdése előtt négy órával már egyéni felkészülést és teszteket végzett.

Az Olasz Labdarúgó Szövetség is csatlakozott azon európai futballszövetségekhez, amelyek arról döntöttek, hogy országuk elsőosztályú bajnokság folytatódhat – természetesen szigorú feltételek betartása mellett. Ennek értelmében a Serie A is visszatér, méghozzá június 20-án. A kiscsoportos edzéseket, zárt kapuk mögött pedig már meg is kezdték a csapatok. Értelemszerűen az olasz bajnokság címvédője, a Juventus is munkához látott.

A csapat játékosa, Cristiano Ronaldo pedig ez első tesztek után úgy tűnik, hogy jobb formában van, mint a koronavírus előtti időszakban – köszönhetően a karantén ideje elvégzett edzéseinek. De, ha mindez nem lenne elég, a portugál sztár elhivatottságát, munkamorálját jól mutatja, hogy Ronaldo a Juventus edzésének hivatalos kezdése előtt négy órával már a torinói csapat edzőközpontjában volt, hogy egyéni edzést és teszteken végezzen – írja az AS.

Nem egy olyan történet kering a labdarúgás világában, amely Ronaldo labdarúgáshoz való hozzáállásáról árulkodik. A támadó volt csapattársa, Medhi Benatia mesélt arról korábban, hogy Ronaldo egy Atalanta elleni mérkőzés után, este 11-kor még edzeni hívta.

Borítókép: MARCO BERTORELLO / AFP