Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Urbán Flórián kispadra cserélte a taxit

Urbán Flórián kispadra cserélte a taxit

Sport & Szabadidő

Urbán Flórián kispadra cserélte a taxit

Sport & Szabadidő

HZS 14:42

Urbán Flórián egy időre kiszállt a magyar futballból és taxisofőrnek állt, most azonban visszatért. Az Újpest legendás játékosa a Százhalombattai LK edzője lett. 

Még januárban számolt be arról a Stimm tv egy Facebook-bejegyzésében, hogy az Újpest egykori, legendás játékosa, Urbán Flórián taxizásra cserélte az edzősködést. A magyar válogatott színeiben negyven mérkőzésen szereplő hátvéd a Bolt nevű taxis cégnél dolgozott sofőrként. Azért indokolt a múlt idő használata, mert a Goal Magyarország megtudta,

Urbán, a Pest megyei I. osztályban szereplő Százhalombattai LK edzője lett, s már meg is tartotta első edzését.

„Amit korábban rosszul csináltam, azt átgondoltam és megpróbálok olyan szellemben dolgozni, hogy az mindenkinek jó legyen” – fogalmazott a korábbi Újpest-játékos, aki egyúttal azt is megemlítette, hogy ő bizony senkit nem fog megdicsérni azért, mert hajt a pályán. 

A szakembertől azt várják, hogy csapategységet teremtsen Százhalombattán. Annál a csapatnál, amely a pest megyei elsőosztály koronavírus miatt félbeszakadt 2019/2020-as szezonjában a tizenöt csapatból a tizenharmadik helyen végzett. Urbán edzői pályafutása során dolgozott már a svájci kispályás válogatottnál, a REAC-nál, a Vasasnál, a Pápánál, de több megyei első vagy épp másodosztályban szereplő együttesnél is feltűnt, mint a Nagykőrös, a Veresegyháza, a Vecsés vagy épp a Dunakeszi.

Borítókép: Karancsi Rudolf/24.hu