promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sir Alex Ferguson legózik a karantén alatt
Borítókép:  Lindsey PARNABY / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mi mást is építhetett volna meg, mint a Manchester United legendás stadionját.

Idén márciusban adta ki a 2019-es eredményeit a Lego Csoport. Ebben leírták, hogy 2018-hoz képest 6 százalékkal nőtt a globális forgalom, ez összesen 38,5 dán koronát jelent (körülbelül 1725 milliárd forint). A nettó nyereség 8,3 milliárd korona (371 milliárd forint), ez 3 százalékos emelkedést jelent. Ebben szerepet játszott, hogy nemcsak gyerekek, hanem felnőtt vásárlók felé is egyre inkább nyitottak.

Rengeteg különlegességet szerezhetünk be, és a Lego egyre jobban foglalkozik a sportrajongókkal is. Például már felépíthető a Manchester United stadionja, az Old Trafford legóból. Ez hazánkban körülbelül 80 ezer forintért szerezhető be, szóval elég borsos ára van, de zseniálisan néz ki.

Sir Alex Ferguson huszonhét évig építette az angol fociélvonalban szereplő Manchester United sikertörténetét, és 78 évesen már csak a stadiont építheti legóból, mivel a menedzser megkérte a klubot, hogy neki is küldjenek a játékból, hogy a karantén alatt legyen mivel lekötnie magát.

A 3898 darabos játékot nagyjából 8 órába telik teljesen megépíteni. A jelenlegi menedzser, a norvég Oleg Gunnar Solskjaer és a korábbi United-ikon, Bryan Robson versenyztek is, hogy melyikük rakja ki gyorsabban.

„Bryan vett rá erre, de nekem nem igazán volt türelmem hozzá. Végül a családom segített befejezni az összerakást”

- mondta a menedzser, aki nagyon megizzadt a stadionnal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás