Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nevetséges összegért árulja játékosát a Barcelona

Nevetséges összegért árulja játékosát a Barcelona

Sport & Szabadidő

Nevetséges összegért árulja játékosát a Barcelona

Sport & Szabadidő

HZS - 2020.05.26. 07:37

A Barcelona még 2017 nyarán vásárolta meg a Borussia Dortmundtól Dembélét, de a francia játékos – kis túlzással – több időt töltött kórházban, mint a futballpályán. Most a katalán klub bagatell összegért adna túl rajta.

Túlzás lenne azt állítani, hogy Ousmane Dembélé a Barcelona legjobb igazolási közé tartozik. A francia támadót még 2017 augusztusában, amikor megérkezett a Borussia Dortmundtól ígéretes igazolásnak tartották a katalán klub háza táján. Ebből az ígéretből azonban nem lett semmi, hiszen Dembélé – kis túlzással – több időt töltött kórházban, mint futballpályán. Nem meglepő, hogy ezek után a Barcelona gondolkodás nélkül túladna rajta. De nem Dembélé az egyetlen, akitől megválna a Barcelona, sőt, több olyan labdarúgó van, aki nem élvez „védettséget”.

Ami meglepő a francia támadó eladásában az az összeg, amennyiért hajlandó megválni a játékostól a Barcelona. A katalán napilap, a Sport értesülései szerint ugyanis már 37 millió euró ellenében elengednék a még mindig csak 23 éves labdarúgót, akiért három éve még 125 millió eurót fizettek:

ez 98 millió eurós mínuszt jelent.

Emlékezetes: a Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) épp Ousmane Dembélé sérülése miatt adott engedélyt a Barcelonának, hogy kieső játékosát pótolja. Később érkezett is Martin Braithwaite, akinek bemutatkozása nem sikerült túl jól.

Borítókép: XAVIER BONILLA / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Legolvasottabb hírek