promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagytakarítás Barcelonában, csak ez a hat ember van biztonságban
Borítókép:  Miguel RUIZ / AFP / FC BARCELONA
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Eldőlt, hogy csak hat embert akar megtartani a katalán klub, a többiek mehetnek.

Eljött az az időszak, amikor gyakorlatilag pár alapemberen kívül senki sincsen biztonságban a Balrcelonában, és egy elég méretes nagytakarítást fog végezni a klub. Az már gyakorlatilag eldőlt, hogy Ivan Rakitic távozik a csapattól, aki az előző La Liga-klubjához, a Sevillához szeretne visszatérni.

Közben a madridi sportnapilap, a Marca hozta le a listát, hogy kik azok a labdarúgók, akik mindenképpen biztonságban vannak a klubnál. Ez akárhogy is számoljuk, kizárólag hat ember, és senkinek ne legyen kétsége afelől, hogy Messi nincsen köztük.

A csapatkapitány Messi mellett a védettséget élvez a kapus Marc-Andre ter Stegen, a védő Gerard Piqué, a középpályás Frenkie De Jong, és két csatár, Antoine Griezmann és Ansu Fati, és itt be is fejeződött a felsorolást. Ha megfelelő ajánlatot kapnak, a Barcelona rajtuk kívül nem akar tartogatni senkit. Szóval úgy néz, hogy nagy átalakítások lehetnek a spanyol csapatnál.

Akinél még nagyon rezeg a léc az utóbbi időben, az Arturo Vidal. Őt már hírbe hozták a Internazionaléval és a Newcastle Uniteddel, de kijelentette, hogy mindenképpen maradni szeretne:

„Jól érzem magam a Barcelonában és boldog vagyok itt. Ebben a csapatban szeretném folytatni. Felkészültebb vagyok, mint bármikor.”

– írta Instagarmon a chilei középpályás, aki hozzátette, hogy sok barátja van az öltözőben, de hát a Barcelona aztán nem ezt fogja nézni. Neto, az olimpiai ezüstérmes brazil kapus is úgy néz ki, hogy biztosan távozik a klubtól.

A márciusban a járvány miatt félbeszakadt spanyol élvonalban 27 forduló után az 58 pontos Barcelona vezet a Real Madrid (56 pont) és a Sevilla (47) előtt. A La Liga küzdelmeit szombati bejelentés szerint június 8-tól folytathatják.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás