Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Késes rablók támadták meg a Tottenham sztárját

Késes rablók támadták meg a Tottenham sztárját

Sport & Szabadidő

Késes rablók támadták meg a Tottenham sztárját

Sport & Szabadidő

HZS 11:50

Késsel felfegyverkezett támadók törtek be a Tottehham sztárjának, Dele Allinak házába. A rablók megütötték labdarúgót, majd kézpénzt és ékszereket vittek el.

Két férfi tört be a Tottehham 24 éves játékosának, Dele Allinak észak-londoni házába, ahol a labdarúgó karanténidőszakját tölti fogadott testvérével, Harry Hickforddal, illetve hölgy partnereikkel – számolt be a történtekről több angol portál, köztük a BBC. Dele Allit előbb késsel tartották fogva a ház hátsó részében, majd ezután meg is ütötték, ennek következtében a játékos könnyebb arcsérüléseket szenvedett.

A középpályás házából a késsel felfegyferkezett rablók ékszereket, köztük órákat és pénzt vittek el. Az esetet követően az angol válogatott középpályása közösségi oldalán üzent. Mint írta, köszöni a kapott üzeneteket és támogatást. 

„Szörnyű élményen mentünk keresztül, de most már jól vagyunk”

– írta a Twitteren Alli.

A rendőrség egyelőre ismeretlen tettesek ellen folytat nyomozást. Míg a Tottehham teljes támogatásáról biztosításáról a játékost, egyúttal arra bátorítják a helyi lakosokat, hogy bárki, aki információval rendelkezik, segítse a hatóság munkáját.

Mint a BBC megjegyzi, márciusban Dele Alli csapattársát, Jan Vertonghent rabolták ki, amikor épp Bajnokok Ligája-mérkőzésen vett részt.

Borítókép: LINDSEY PARNABY / AFP