promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyilvánosan maszturbált az egyik válogatott labdarúgó
Borítókép:  JEAN-FRANCOIS MONIER / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az bizony már nyilvánosnak számít, ha a szomszédod látja.

Farid El Melali, az Angers labdarúgó-csapatának algériai válogatott csatára. Aki nem ismerné annyira, a csapat a francia elsőosztályban szerepel, és a középmezőnyt erősíti. A tizedik helyen fejezték be az időközben berekesztett bajnokságot: a kiesőzónától nagyon messze voltak, míg a Lyontól csupán egyetlen pont választotta el őket, szóval egyáltalán nem rossz gárdáról beszélünk. A középcsapat kifejezés meg tényleg illik rájuk, mivel 11 győzelem mellett 11 vereségük volt.

Az Angers csatára nagyon unatkozhat, hogy nincsen játék, mivel két héten belül kétszer is közszeméremsértésen kapták. Az is annak számít, ha valaki a saját kertjében végez önkielégítést, és ő bizony ezt tette. Az elsőt még elnézte neki a szomszéd, de a másodiknál már hívta a rendőröket, akik letartóztatták a labdarugót.

Az ügyvédei próbálták mentegetni Melalit, de ő nem akarta tovább húzni a dolgot, és elismerte a tettét. Valószínűleg el is fogják ítélni, és pénzbüntetésre számíthat.

Az Angers háza táján szeretnek ilyen dolgokba keveredni, mivel a télen a klub elnökét, Said Chabanet tartóztatták le szexuális zaklatás vádjával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás