promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Világrekordot döntött a Trónok harca sztárja
Borítókép:  HBO
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem hiába kapta ő a Hegy szerepét a Trónok harcában.

Az izlandi színészt, Thor Björnssont Ser Gregor Clegane szerepében láthattuk a sorozatban, vagyis ahogyan mindenki ismerte: a Hegy. Abba sokan bele se gondoltak, hogy még a keresztneve is Thor. Ez is passzol hozzá, és lehet ő is meg tudná emelni azt a kalapácsot a Marvel-univerzumban. Persze ez csak elhíresült becenév, a színész teljes neve eredeti izlandi írásban Hafþór Júlíus Björnsson.

Thor rengeteg erőemberes kihíváson szokott részt venni, 2018-ban a Világ legerősebb embere versenyt is megnyerte, ami gyakorlatilag a legnagyobb elismerés ebben a sportágban.

A 31 éves Björnsson saját edzőtermében, a Thor's Power Gymben vágott bele abba, hogy 501 kilogramm súlyt felemeljen. Az erőemelésben ezt felhúzásnak hívják, és a Hegy a mutatványával bizony világcsúcsot ért el. A gyakorlat rekordját eddig Eddie Hall tartotta, aki 2016-ban teljesítette az 500 kilót.  

A 205 centis és 205 kilós óriás így a testsúlyának jóval a dupláját tudta felemelni a földről. A videót persze fel is töltötték az Instagramra. Mondanunk sem kell, hogy ne próbáljátok ki otthon.

Björnsson köszöni a támogatást a családjának, a barátainak, az edzőinek, a rajongóinak, a szponzoroknak, de még azoknak is, akik utálják, mivel túl szép nap volt ez ahhoz, hogy elrontsák.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás