Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Minden idők egyik legerősebb Ferencvárosára számít a klasszis

Minden idők egyik legerősebb Ferencvárosára számít a klasszis

Sport & Szabadidő

Minden idők egyik legerősebb Ferencvárosára számít a klasszis

Sport & Szabadidő

TK 19:01

Minden idők egyik legerősebb Ferencvárosára számít Háfra Noémi, a női kézilabdacsapat válogatott átlövője.

Háfra hétfőn az M4 Sportnak adott interjúban felidézte: tíz játékos távozott a keretből a csonka szezont követően, az érkezők között pedig három magyar, három német és egy holland kézilabdázó lesz.

Hozzátette, minden poszton két emberrel rendelkezik majd Elek Gábor vezetőedző, és mivel minden idők egyik legerősebb Ferencvárosa várható, felvehetik a versenyt a Győrrel és a Siófokkal. Háfra szerint amennyiben megkapja a szabadkártyát az FTC, akkor megcélozzák a négyes döntőbe kerülést a Bajnokok Ligájában.

Az átlövő elárulta, motiváltan várja az új szezont, de egy kicsit nehezen viseli a bezártságot Maglódon a szülői házban.

A 41-szeres válogatott játékos elismerte, hogy a lezárt szezonban nem volt elégedett a saját formájával, sok mérkőzésen görcsös, fásult volt és nem élvezte a játékot. A Japánban rendezett decemberi világbajnokságról sincsenek túlságosan jó élményei, és szerinte mindenképpen előny, hogy jövőre, amikor a győri olimpiai selejtezőtornát rendezik, újabb egy évvel tapasztaltabb lesz a válogatott – olvasható a távirati iroda összefoglalójában.

Borítókép: Háfra Noémi. Forrás: fradi.hu.