promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi lesz az NB I-gyel? Csányi Sándor megszólalt! – videó
Borítókép:  24.hu
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) keddi online küldöttközgyűlésén Csányi Sándort ismét a testület elnökének választották. A sportvezető megbízatása 2025. április 21-ig szól. Csányi a küldöttgyűlésen egyebek között beszélt az NB I-ről is.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) április 21-én, kedden online küldöttközgyűlést tartott. Ezen a tagok ellenszavazat nélkül, további öt évre bizalmat szavaztak Csányi Sándor elnöknek. A sportvezető, aki 2010 óta irányítja a szövetséget, újabb öt évre, 2025. április 21-ig kapott megbízatást.

A küldöttközgyűlésen Csányi Sándor szót ejtett egyebek között az NB I-ről is.

„Egyelőre nem lehet fix időpontot mondani. Kapcsolatban vagyunk a FIFA, az UEFA és a kormányzati szervek képviselőivel. Az egészségügyi és kormányzati szervek előírásait vesszük figyelembe, ha ezek lehetőséget adnak meccsrendezésre, akkor a klubokkal és a játékosokkal egyeztetve döntünk a folytatásról”

– mondta.

A sportvezető úgy véli az első- és másodosztálynál nagyobb veszélyben vannak utánpótlás- és az amatőrbajnokságok ott ugyanis több száz ember egészségéről van szó.

Mint minden ilyen internetes megbeszélésen, az MLSZ küldöttgyűlésén is akadt mókás helyzet. Csányi Sándor beszólt a MOL Fehérvár tulajdonosának, Garancsi Istvánnak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás