promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Neymar édesanyja még a fiánál is jóval fiatalabb pasival jár
Borítókép:  FRANCK FIFE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gyakorlatilag Neymar öccse lehetne, de még lehet a mostohaapja lesz.

A sportélet inkább Neymar átigazolásával van elfoglalva, akit még mindig nem tudott megszerezni magának a Barcelona, pedig frissíteni szeretnék a támadószekciót. Ebben túl sok a pletyka, de az sem kizárt, hogy a katalánok valami olcsóbb megoldás mellett fognak dönteni.

A bulvárvilágot azonban Neymar édesanyja, az 52 éves Nadine Goncalves mozgatta meg, aki nem mindennapi párt talált magának.

A sztárok világában már megszokhattuk, hogy nem ritka olykor a 40 év korkülönbség sem a szerelmesek között, azonban Nadine valóban egy nagyon fiatal úriemberre csapott le. A fiánál hat évvel fiatalabb Tiago Ramos személyében találta meg a nagy Őt. Neymar 28 éves, míg Tiago 22, szóval gyakorlatilag a sztárfocista öccse lehetne.

Nadine már az Instagram-oldalán is nyilvánosságra hozta a románcot, amihez még Neymar is kommentelt:

„Szeretlek anya! Legyél boldog!”

Innen is látszik, hogy a PSG támadóját annyira nem zaklatja fel, hogy az édesanyja udvarlója még nála is jóval fiatalabb.

Tiago Ramos a 4K Easy nevű e-sport csapat tagja, szóval gamerkedésből él, de mellette modellként is dolgozik. Utóbbit le sem tagadhatná, mivel egy igazi macsónak néz ki – még Neymar mellett is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás