promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Börtönből a luxusba – így él Ronaldinho a házi őrizetben
Borítókép:  NORBERTO DUARTE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ronaldinho kijött a börtönből, s most házi őrizetben van. A brazil sztár egy olyan szállodai szobában várja a bírói ítéletet, amelynek éjszakánkénti ára 113 ezer forint.

A Barcelona korábbi labdarúgója, Ronaldinho és bátyja egy paraguayi kaszinótulajdonos meghívására utazott a dél-amerikai országba, de kiderült, hogy hamis útlevéllel rendelkeznek a felek, így mindketten börtönbe kerültek. Persze, egy olyan részre, ahol nem a legveszélyesebb rabokat tartják. Természetesen Ronaldinhót itt is megtalálta a futball, s részt vett a börtönbajnokságon (amelyen egyébként egy szopós malac volt a díj). Harminckét napi börtönlét után azonban letették az összesen 1,6 millió dolláros óvadékot, így most egy luxusszállodában várják az ítélet.

Arról, hogy milyen nívós szállódáról van szó, elég annyit elárulni, hogy a sportoló és bátyja egy éjszakáért 113 ezer forintnak megfelelő dollárt fizet. Egyúttal a Palmaroga Hotel vezetősége – mint az Emilio Yegros szállodaigazgató elárulta –  rendelkezésükre bocsátotta a 15x30 méteres báltermet, ahol, ha kedvük tartja, tudnak egy kicsit futballozni. De használhatják az uszodát, az edzőtermet és a szállodához tartozó külső tereket is – írja az ESPN.

„Az első napok után, amikor eléggé stresszesnek tűnt, most már megváltozott, s jobb a kedve”

– mesélte Yegros Ronaldinhóról.

[[p2]] 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás