promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„A korrupció létező jelenség” – a volt Barca-alelnök készen áll a háborúra
Borítókép:  ADRIA PUIG / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Emili Rousaud a Barcelona korábbi alelnöke jelezte, a korrupció bizony létező jelenség a klubnál, s ha kell, készen áll a jogi háborúra a jelenlegi vezetéssel szemben.

„A korrupció nyilvánvaló a Barcelonánál"

– üzente a nagyvilágnak Emili Rousaud a Barcelona korábbi alelnöke a Mundo Deportivón keresztül. A sportvezető a jelenlegi elnök, Josep Maria Bartomeu mellet dolgozott évekig. Rousaud egyúttal egyike annak a hat elnökségi tagnak, aki a napokban lemondott. Döntésük hátterében az áll, hogy úgy látják, a klubnál felelőtlen gazdálkodás folyik, s, ahogy arra Rousaud fentebb utalt, „valakinek a keze benne volt a kasszában". A volt alelnök állítását dokumentumokkal is igazolni tudja, így, ha arra kerül a sor, készen áll arra, hogy jogi háborúra Bartomeuval.

Mint azt Rousaud részletezi, erkölcsi kötelessége a szabálytalanságokat nyilvánosságra hozni, ugyanis, ha ezt nem tenné, akkor bűncselekményt követne el. A Goal.com információja szerint jelenleg is folyamatban van egy külső ellenőrzés, amelynek eredménye, dokumentumai két héten belül nyilvánosak lesznek. 

[[c2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás