promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Hazugság” – Lionel Messi kiakadt
Borítókép:  Lionel Messi. Forrás: AFP.
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nincs olyan hét, hogy szóba ne kerüljön az, hogy a Barcelona csapatkapitányát, Lionel Messit éppen melyik klub igazolná le.

A koronavírus-járvány miatt már több hete nincsenek labdarúgó-mérkőzések, így csak egy-egy emlékezetes mérkőzésre, jelenetre, gólra tudunk hagyatkozni, ha sportélményre vágyunk. Ilyen volt néhány napja annak a négy gólnak a tíz éves évfordulója, amit Lionel Messi lőtt a Bajnokok Ligájában az Arsenalnak.

A nyugalmasat pillanatokat kihasználni szinte minden nevesebb labdarúgó megosztja véleményét kedvenc játékosairól, csapatáról. Xavi is így tett:

Az utóbbi napokban az olasz Inter korábbi tulajdonosa azt mondta, hogy ő el tudja azt képzelni, hogy a Barcelona egy transzfer keretében Lionel Messit adja Lautaro Martínezért cserébe. A nemzetközi sajtóban még az is szóba került, hogy Messi esetleg visszatér gyerekkori csapatához az argentin Newell's Old Boyshoz.

A katalán sztárcsapat kapitánya azonban Instagram-oldalán fakadt ki:

„Egyik hír sem igaz, a Newell'sszel kapcsolatos is. Mindkét hír hamis. Szerencse, hogy ezeket nem hiszi el senki”.

Ha már Barcelona, akkor nem mehetünk el Ronaldinho mellett, akit házi őrizetbe helyeztek.

Több sajtóorgánum is azt pedzegeti, hogy egy barcelonai számláról fizették ki Ronaldinho 1,6 millió dolláros óvadékát, és azonnal felmerült a kérdés: vajon Messi fizetett a hatóságoknak? Az argentin játékos erre egy szóval reagált:

„Hazugság”.

Majd #fakenews felirattal nyomatékosította mondandóját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás