promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tőlük válna meg a Real Madrid, ha költséget kell csökkenteni
Borítókép:  JUAN CARLOS ROJAS / DPA PICTURE-ALLIANCE
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyelőre nincsenek anyagi gondok a Real Madridnál. De, amennyiben szükséges, vannak olyan játékosok, akiktől megválna a klub, annak érdekében, hogy csökkentse a kiadási oldalt.

Míg a Barcelona labdarúgó-csapatának játékosai közösen döntöttek úgy, hogy csökkentik fizetésüket hetven százalékkal, addig a Real Madridnál csend honol. A klub ugyanis ki tudja gazdálkodni a játékosok fizetését. De természetesen van arra forgatókönyve a vezetőségnek, hogyan csökkentené a kiadási oldalt, amennyiben arra szükség van. A megoldás bizonyos játékosok eladása, ezzel pedig 75 millió euró pluszhoz jutna a Real.

A spanyol napilap, az AS információi szerint az alábbi játékosokon „nyerne” a madridi együttes:

  • Gareth Bale;
  • James Rodriguez;
  • Odriozola;
  • Mariano. 

Mind Bale, mind James alkalmazása komoly pénzbe került a klubnak, főképp úgy, hogy egyikük sem alapembere a csapatnak. Ráadásul Bale a keret legjobban fizetett játékosa. Hasonló a helyzet James-szel is, aki még kevesebb játék időhöz jutott, mint walesi társa.

Szintén a távozók listájára kerülne Mariano, aki ugyan több fontos gólt is szerzett, de 65 percet pályán töltött perce azt mutatja: nem igazán számol vele Zidane. Ahogy Odriozolával sem, aki jelenleg a Bayern Münchenben játszik kölcsönben.

Amennyiben a játékosok fizetését összeadjuk összesen 75 millió euró jön ki. Ennyivel javítana helyzetén a Real Madrid, amennyiben erre a lépésre sor kerül. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás