promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bolgár-magyar meccs lesz, viszont csúszhat a 2020-as Európa-bajnokság
Borítókép:  a Puskás Aréna. Forrás: AFP/Kisbenedek Attila.
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Eddig csak az volt biztos, hogy zártkapus lesz a Bulgária–Magyarország Eb-pótselejtező.

Három nappal ezelőtt hozta meg azt a rendeletet a bolgár szövetség, miszerint zárt kapuk mögött kell lejátszani a Bulgária–Magyarország Eb-pótselejtezőt.

A MLSZ közleményt adott ki a legújabb fejleményekkel kapcsolatban, írja az NSO:

„A Bolgár Egészségügyi Minisztérium jelenleg érvényben lévő rendelete értelmében zárt kapuk mögött rendezik meg a BulgáriaMagyarország válogatott mérkőzést március 26-án. A bolgár szövetség tájékoztatása szerint a meccset megelőző napon és a meccs napján sem tartják meg a sajtótájékoztatókat, és a mérkőzést követő interjúzóna sem fog működni. A bolgár kollégák tájékoztatása szerint mindössze a közvetítő televízió riporterei léphetnek be a stadionba.”

Ezzel párhuzamosan a futballügyekben jártas francia L'Équipe írása szerint az Európai Labdarúgó-szövetség március 17-én tartandó videokonferenciáján az Európa-bajnokság elhalasztását fogja bejelenteni a tagállamok számára.

A lap úgy értesült, hogy az UEFA képviselői szerint a tagállamok nem fognak aggályokat megfogalmazni a halasztással kapcsolatban, így már aznap hivatalossá válhat a torna későbbi időpontban való megrendezése.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás