promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eb-pótselejtező: a koronavírus miatt zárkapus lesz a bolgár-magyar
Borítókép:  illusztráció. Forrás: AFP.
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az MLSZ hivatalos tájékoztatást kapott a bolgár szövetségtől, melynek értelmében, a jelenlegi helyzet szerint, zárt kapus lesz a Bulgária-Magyarország mérkőzés március 26-án. A visszavonásig hozott intézkedést azonban bármikor megváltoztathatja a bolgár illetékes minisztérium – olvasható a szövetség honlapján.

Február közepén kezdték el árulni a március 26-án sorra kerülő Bulgária–Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtezőre a vendégjegyeket, amiket a magyar szurkolók pár perc alatt elkapkodtak.

A szövetség honlapja a következőket írja:

„A Bolgár Egészségügyi Minisztérium vasárnapi rendeletének értelmében – más intézkedések mellett – meghatározatlan ideig minden sporteseményt zárt kapuk mögött kell megrendezni az országban. Ezen döntés hatálya alá esik a március 26-i Bulgária-Magyarország válogatott labdarúgó-mérkőzés is. Az intézkedés visszavonásig érvényes, így a mérkőzés időpontjáig az illetékes minisztérium bármikor megváltoztathatja vagy visszavonhatja azt.

A Magyar Labdarúgó Szövetség folyamatosan egyeztet a Bolgár Labdarúgó-szövetséggel a kialakult helyzetről és változás esetén azonnal tájékoztatjuk a szurkolókat a fejleményekről.

A válogatott és stábja az eredeti terveknek megfelelően folytatja a felkészülés, az utazás, az ott tartózkodás és a mérkőzés előkészítését, szervezését.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás