Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Eb-pótselejtező: a koronavírus miatt zárkapus lesz a bolgár-magyar

Eb-pótselejtező: a koronavírus miatt zárkapus lesz a bolgár-magyar

Sport & Szabadidő

Eb-pótselejtező: a koronavírus miatt zárkapus lesz a bolgár-magyar

Sport & Szabadidő

TK - 2020.03.09. 15:37

Az MLSZ hivatalos tájékoztatást kapott a bolgár szövetségtől, melynek értelmében, a jelenlegi helyzet szerint, zárt kapus lesz a Bulgária-Magyarország mérkőzés március 26-án. A visszavonásig hozott intézkedést azonban bármikor megváltoztathatja a bolgár illetékes minisztérium – olvasható a szövetség honlapján.

Február közepén kezdték el árulni a március 26-án sorra kerülő Bulgária–Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtezőre a vendégjegyeket, amiket a magyar szurkolók pár perc alatt elkapkodtak.

A szövetség honlapja a következőket írja:

„A Bolgár Egészségügyi Minisztérium vasárnapi rendeletének értelmében – más intézkedések mellett – meghatározatlan ideig minden sporteseményt zárt kapuk mögött kell megrendezni az országban. Ezen döntés hatálya alá esik a március 26-i Bulgária-Magyarország válogatott labdarúgó-mérkőzés is. Az intézkedés visszavonásig érvényes, így a mérkőzés időpontjáig az illetékes minisztérium bármikor megváltoztathatja vagy visszavonhatja azt.

A Magyar Labdarúgó Szövetség folyamatosan egyeztet a Bolgár Labdarúgó-szövetséggel a kialakult helyzetről és változás esetén azonnal tájékoztatjuk a szurkolókat a fejleményekről.

A válogatott és stábja az eredeti terveknek megfelelően folytatja a felkészülés, az utazás, az ott tartózkodás és a mérkőzés előkészítését, szervezését.”

Borítókép: illusztráció. Forrás: AFP.

Legolvasottabb hírek