Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A magyar válogatott alapembere Kínában folytatja

A magyar válogatott alapembere Kínában folytatja

Sport & Szabadidő

A magyar válogatott alapembere Kínában folytatja

Sport & Szabadidő

HZS - 2020.02.28. 11:30

A magyar válogatott védője, Kádár Tamás a Dinamo Kijevtől a kínai első osztályban szereplő Santung Lunenghez szerződött.

Nem indult túl jól ez az év sportszakmai szempontból Kádár Tamás számára. A magyar válogatott védőjét a Dinamo Kijev tartalékcsapatához küldték, állítólag azért, mert összekülönbözött a csapat vezetőedzőjéve, Olekszij Mihajlicsenkóval. Ennek következtében Kádár nem edzhetett az első csapattal, ahogy mérkőzést sem játszhatott, így kétségessé vált, hogy az Európa-bajnoki szereplésért küzdő magyar válogatottba meghívót kap.

A szövetségi kapitány, Marco Rossi a Sport24-nek a minap így nyilatkozott:

Kádár Tamás esete komplikáltabb, mert nemcsak, hogy nem játszik, de nem is edz együtt a Dinamo Kijev első csapatával. A fizikai felkészültsége jelen pillanatban nem tenné lehetővé, hogy behívjuk, de jövő héten őt is keresni fogom.

A legfrissebb hír a játékosról, hogy a kínai első osztályban szereplő Santung Lunenghez szerződött, ahol Marouane Fellaini és Graziano Pellé csapattársa lesz. A gond mindössze annyi, hogy Kínában a koronavírus miatt szünetel a bajnokság.

Kádár Tamás a magyar válogatott alapemberének számít. Eddig 57 mérkőzésen lépett pályára, s egy gólt szerzett, illetve hat gólpasszt osztott ki.

Borítókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP