Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Átesett a kerítésen, két helyen tört el a lába a DVTK-drukkernek – videó

Átesett a kerítésen, két helyen tört el a lába a DVTK-drukkernek – videó

Sport & Szabadidő

Átesett a kerítésen, két helyen tört el a lába a DVTK-drukkernek – videó

Sport & Szabadidő

HZS 14:50

A Kisvárda–DVTK mérkőzésen egy vendégdrukker megbillent, beesett a kapu mögé, ennek következtében két helyen eltört lába. Jelenleg kórházban ápolják.

Amióta Feczkó Tamás lett a DVTK vezetőedzője, a csapat a kiesőhelyről a középmezőnyig lépett előre – az együttes jelenleg a hatodik pozíciót foglalja el, harminc megszerzett ponttal. A csapat szurkolói visszatértek a lelátóra, s ha kell idegenbe is elkísérik kedvenceiket. Így tett legutóbb is nagyjából háromszáz DVTK-drukker, akik Kisvárdára látogattak, a végül 2-2-s döntetlennel véget érő mérkőzésen. (A DVTK kétgólos hátrányból állt fel – a szerk.)

A mérkőzésen azonban történt egy szerencsétlenség. Mint az az alábbi videón (22:13-tól) látható, egy bírói ítéletet követően heves ellenérzések keletkeztek a diósgyőri drukkerekben. A nagy érzelmi hullám következménye, hogy az egyik szurkoló átesett a korlát felett és a kapu mögé zuhant.

A boon.hu megtudta, hogy a szurkoló bokája alatt és fölött két helyen is eltört a csont, a gyógyulás és rehabilitáció hosszú hónapokat vehet igénybe.

„Nem volt ittas, hanem meglökték, és megbillent, így történt a szerencsétlen baleset. Mentő vitte kórházba Kisvárdán, majd onnan szállították át Miskolcra. Jelenleg stabil állapotban van, de nagy fájdalmai vannak, így bár köszöni az aggódást, kéri, hogy ne keressék, ugyanis rengeteg hívást kapott, ami akadályozza pihenését”

 – írja a portál.

Borítókép: youtube.com