promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Di Maria utálja a Manchester Unitedet”
Borítókép:  PAUL GREENWOOD / BACKPAGE IMAGES LTD / DPPI
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A PSG játékosa, Marcin Bulka beszélt arról, hogy csapattársa Angel di Maria nem igazán volt boldog, mikor a Manchester Unitedben futballozott. Sőt, egyenes utálja az angol klubot.

Még 2014-ben, amikor David Moyes irányította a Manchester Unitedet, a csapat nem teljesített túl fényesen (ez azért azóta se változott nagyon) a klub vezetősége egy „nagy névvel” akart egyről a kettőre lépni. Így jött a képbe az akkoriban a Real Madridnál játszó Angel di Maria. Az angol klub pedig nem sajnálta a pénzt, és 2014 nyarán 75 millió euróért megvásárolta a játékost.

[[c]]

Az argentin játékos egy 2014 májusában nyert Bajnokok Ligája-győzelem élményével érkezett Manchesterbe, de az angol csapatnál nem tudta azt jó teljesítményt felmutatni, amit vártak tőle. A 2014/2015-ös szezonban – minden sorozatot figyelembe véve – harminchárom mérkőzésen lépett pályára, ezalatt négy gólt lőtt és tizenkét gólpasszt osztott ki. Ez jócskán elmaradt az 2013/2014-es szezonjában mutatott teljesítményétől, akkor ötvenkét találkozó alatt tizenegy gólig és huszonöt gólpasszig jutott. A nem túl sikeres szezon után Di Maria a PSG-hez került, ráadásul a Telegraph pedig a 2014/2015-ös szezon legrosszabb igazolásának nevezte.

[[c2]]

A játékos jelenlegi csapattársa, Marcin Bulka a napokban arról beszélt, hogy Di Maria utálja a Manchester Unitedet.

„Nincsenek jó emlékei az ott töltött időről. Amikor valami Manchester Uniteddel kapcsolatos megy a tévében, kikapcsolja a készüléket”

– fogalmazott az A Bolának Bulka.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás