Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Legyőzte egykori csapatát, vetkőzve őrjöngött az edző – videó

Legyőzte egykori csapatát, vetkőzve őrjöngött az edző – videó

Sport & Szabadidő

Legyőzte egykori csapatát, vetkőzve őrjöngött az edző – videó

Sport & Szabadidő

HZS - 2020.02.22. 15:15

A zanzibári futballcsapat, a Miembeni edzője, Mani Gamera korábbi csapata ellen nyert mérkőzést. A győzelmet vetkőzve, őrjöngve ünnepelte. Videó!

Afrikai keleti partjaihoz, Tanzániához közel fekszik a festői szépségű Zanzibár, amely alapvetően a turisták kedvelt célpontja. Most azonban nem a turizmus miatt kalandozunk el ide. Történt ugyanis, hogy a helyi futballbajnokságban, a zanzibári Premier League-ben Miembeni–Jang'ombe találkozót rendeztek, amelyet végül 1-0-ra a Miembeni csapata nyert meg.

Persze, itt nincs vége a történetnek. A Miembeni edzője, Mani Gamera ugyanis korábbi munkaadója ellen mérkőzött, a győzelem pedig megnyitotta a kaput érzelmei előtt. A finomlelkű szakember a találkozó lefújását követően olyan őrjöngést rendezett, amelyet ritkán látni. A fékevesztett ünneplés közepette még a nadrágját is letolta. A helyi szövetség és Jang'ombe szurkolók azonban kevéssé díjazták a produkciót. A Zanzibári Labdarúgó Szövetség hat hónapra felfüggesztette a trénert munkavégzés alól, egyúttal kétszáz dollárra büntette.

Borítókép: Twitter