promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Kisvárda korábbi kapusa mindenkivel a bolondját járatta
Borítókép:  kisvardafc.hu
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kisvárda volt kapusa, Felipe korábban visszavonulásáról beszélt, most mégis úgy döntött, hogy folytatja, a brazil harmadosztályú Botafogo PB-ben.

Hogy szándékos tette-e, amit tett, vagy csak egyszerűen állandó bizonytalanságban létezett a Kisvárda korábbi kapusa, Felipe, nem tudni. Annyi azonban bizonyos, hogy különös ívet járt be pályafutása a fuballistának, aki a visszavonulástól kezdve, az eltűnésen át, egy új szerződés megkötésééig mindent bemutatott az elmúlt hónapokban.

A brazil kapust 2018 nyarán igazolta le a Kisvárda, s első idénye olyan jól sikerült, a Nemzeti Sport beválasztotta álomcsapatába. Majd elkezdődött a kálvária:

  • 2019 nyarán csak jelentős késéssel tért vissza nyaralását követően Kisvárdára, tettét fogfájással magyarázta. A magyar klub vezetője, Révész Attila komoly szankciókról beszélt, végül – egy könnyed üzengetést követően – megegyeztek a felek. A brazil kapus pedig tizenkét bajnoki mérkőzésen védett.
  • eljött 2019 decembere, amikor is Felipe Brazíliába utazott, hogy fájós térde miatt megműtsék.
  • 2020 január elején a sportember jelezte a Kisvádra felé, hogy befejezi pályafutását térdfájdalmai okán.

„Nekünk azt mondta, nem akar máshol futballozni. Ha esetleg meggondolta magát, és, mondjuk, a nyáron mégis a folytatás mellett dönt, tegye. Ha viszont már most tavasszal is játszani akarna – hangsúlyozom, erre egyelőre nincs lehetősége –, azt becsapásként fognám fel”  – mondta Révész január végén a Nemzeti Spornak.

  • ezzel még nincs vége a történetnek, ugyanis a játékos szerződése felbontását kezdeményezte a Kisvárdával.
  • most pedig a brazil harmadosztályú Botafogo PB jelentette be, hogy leigazolta a magyar csapat korábbi kapusát, Felipét. Igaz, azt Révész azért elmondta, hogy Felipe elviekben csak nyár után futballozhatna. Szerződése hivatalos felbontása ugyanis még hivatalosan nem történt meg.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás