Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Itthon saját magadat kell megtapsolnod a lelátóról, ha gólt lősz

Itthon saját magadat kell megtapsolnod a lelátóról, ha gólt lősz

Sport & Szabadidő

Itthon saját magadat kell megtapsolnod a lelátóról, ha gólt lősz

Sport & Szabadidő

Toronicza Péter 13:50

Ahogyan ezt a Honvéd játékosa, Tonci Kukoc is tette.

Szerdán a Honvéd csapott össze a Haladással a Magyar Kupában, amit előbbi meg is nyert 1-0-ra. Volt két piros lap a mérkőzésen, de ez nem igazán befolyásolt semmit, mivel már jócskán a hosszabbításban osztotta ki a játékvezető.

Az egyetlen találatot a horvát Tonci Kukoc szerezte, aki nem áll túl nagy gólvágó hírében. Mostanában amúgy is elég kevés játéklehetőséget kap, és inkább a kispadot koptatja. Nagy tréfamester hírében áll, de ha kell, akkor a balhéban is benne van. A mostani gólörömével is egy elég érdekes koreográfiát láthattunk tőle.

A gólszerzése után a középpályás felugrott a lelátóra, és elkezdte saját magát éljenezni. Más országokban a szurkolókhoz mennél oda, csak hát itt nem nagyon voltak. Tudom, hogy poénnak szánta, de annyira szomorú ez az egész, amikor annyira nincsen néző, hogy saját magadat kell megtapsolnod a lelátóról. Amúgy 1800 szurkoló még így is ott volt a mérkőzésen.

Mentéségére legyen szólva a Honvéd bár papíron otthon játszott, még sem a saját stadionjában, mivel az még nincsen kész. Bár ott se hiszem, hogy ne talált volna magának üres széket Kukoc. Kicsit jobban mutatott volna ez az egész, ha a szurkolók közé tud beülni.  

A horvát a performanszért természetesen megkapta a sárga lapját.

Borítókép: Honvéd FC