promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Izraeli játékossal erősít a magyar válogatott?
Borítókép:  AHMAD MORA / NURPHOTO
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Hapoel Tel-Aviv játékosát, Omri Altmant sajtóhírek szerint megkereste a Magyar Labdarúgó Szövetség azzal a szándékkal, hogy szívesen látná a nemzeti csapatban. A szövetség reagált a hírre.

A Nemzeti Sport Online szúrta ki az Izraeli One értesülését, miszerint Omri Altmant, a Hapoel Tel-Aviv játékosát megkereste a Magyar Labdarúgó Szövetség azzal a szándékkal, hogy a magyar útlevéllel is rendelkező labdarúgót szívesen látná Marco Rossi a válogatottban. A portál egyúttal arról is ír, hogy a 25 éves játékos ugyan eddig még nem szerepelt hazája válogatottjában, de mostani jó formájának köszönhetően valószínűleg meghívót fog kapni a a Skócia ellen Eb-pótselejtezőre készülő csapat keretébe.

Az NSO megkereste az MLSZ-t az üggyel kapcsolatban. A szövetség pedig az alábbi tájékoztatást adta:

„A magyar válogatott szövetségi kapitánya és szakmai stábja folyamatosan minden olyan játékost monitoroz – Magyarországon és határainkon túl is –, aki a FIFA és az UEFA szabályai szerint pályára léphet a magyar válogatottban. Amennyiben bármelyikük a magyar válogatottban szeretne játszani és ezen felül a szövetségi kapitány megítélése szerint a nemzeti együttes hasznos tagja tud lenni, akkor arról az MLSZ tájékoztatni fogja a közvéleményt. Az ebben a témában megjelenő sajtóinformációkat azonban a továbbiakban sem kívánjuk kommentálni.”

Altman egyébként több neves angol klubnál (Liverpool, Arsenal) járt próbajátékon, mielőtt 17 éves korában a Fulham utánpótlásába került, innen Izraelbe ment és a Maccabi Tel-Aviv játékosa lett. Tett egy kitérőt a Panathinaikoszhoznál, majd előző év nyarán szerződött a Hapoel Tel-Avivhoz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás