Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

„Nemet mondunk az erőszakra!” –  a PMFC is vizsgálja a tömegverekedést

„Nemet mondunk az erőszakra!” – a PMFC is vizsgálja a tömegverekedést

Sport & Szabadidő

„Nemet mondunk az erőszakra!” – a PMFC is vizsgálja a tömegverekedést

Sport & Szabadidő

HZS 17:11

Azért, hogy ne fordulhasson elő többet a hétvégihez hasonló tömegverekedés a PMFC hazai sportrendezvényein, a klub vizsgálatot indított.”

Amint arról beszámoltunk, Pécsett, a kovácstelepi futballpályán a Pécsi MFC (NB III) és a másodosztályú horvát Cibalia felkészülési mérkőzése során a szurkolók összeverekedtek. A Pécsi Rendőrkapitányság csoportos garázdaság és rendbontás miatt indított büntetőeljárást.

De nemcsak a pécsi rendőrség, hanem a klub is vizsgálja az ügyet. A holnapon jelzik, elhatárolódnak minden erőszakos, nem futballpályára való cselekedettől és annak elkövetőitől. Egyúttal a biztonsági szolgálattal közösen mindent megtesznek annak érdekében, hogy hasonló incidens ne fordulhasson elő többet a PMFC sportrendezvényein. 

„A múlt szombati PMFC – HNK Cibalia Vinkovci felkészülési mérkőzésen sajnálatos és egyúttal elítélendő rendbontás történt a magyar és a horvát szurkolók szervezett csoportjai között. Az események pont egy olyan barátságos előkészületi találkozó közben zajlottak le, amelyen békés, futballszerető felnőttek és gyerekek is részt vettek a nézők soraiban. Megítélésünk szerint az erőszak nem lehet része a PMFC életének, így elhatárolódunk minden olyan nem futballpályára való cselekedettől és elkövetőtől, ami, és aki félelmet és megbotránkozást kelthet másokban”

áll a közleményben.

Borítókép: Blikk