promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A United-játékos őszintén és kritikusan beszélt csapatáról
Borítókép:  DANIEL LEAL-OLIVAS / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Manchester United játékosa, Fred egy interjúban kritikusan, de egyben reálisan beszélt arról, hogy jelenleg milyen problémákat lát a csapat körül.

A Manchester United játékosa, Fred a De Sola Youtube-csatornának adott nyilatkozatot, amelyben őszintén, de kritkusan beszélt arról, hogy milyen problémákat lát jelenleg lát a csapatnál, mi az, amiben szerinte előre kellene lépniük. A középpályás több tényezőt is megemlített, mint a kreativitás vagy épp a közösség, csapategység hiányát.

„Sok hiányosságunk van mostanában. Először is a pályán lévő dolgokban kell rendet tennünk, hiányzik a játékunkból a kreativás, főleg a középpályáról. Közösségként is fejlődnünk kell, hiányzik belülünk az összetartozásra törekvés. Sok problémánk van, mint a hiúság vagy épp a beképzeltség. Ezzel le kell állnunk és egyszerűen csak ki kell futnunk a pályára”

– fogalmazott Fred a BleacherReport szerint.

Kiemelte, ragaszkodniuk kell a céljaikhoz, koncentrálniuk és menniük kell előre.

„Ugyanazon az oldalon kell állnunk, de ma még akadnak játékosok, akiknek más céljaik vannak, és vannak olyanok is, akik a problémákat egyedül akarják megoldani, ez pedig nem jó”

– tette hozzá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás