promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Négy gólt kapva esett ki a Real Madrid a Király-kupából – videó
Borítókép:  a Real Madrid játékosai nem akarják elhinni a történteket. Forrás: AFP/Javier Soriano.
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem várt könnyű mérkőzés a Real Madridra a Real Sociedad ellen a Király-kupa negyeddöntőjében, de amilyen forgatókönyv szerint zajlott a találkozó, azt senki sem várta.

Természetesen a hazai gárda volt a mérkőzés esélyese, a találkozó első félidejének első fele unalomba is fulladhatott volna, ha a Real Madrid kölcsönjátékosa, Martin Ödegaard nem szerzi meg a vezetést. Ettől valamelyest felpaprikázódtak a madridiak, és James Rodríguez, Fede Valverde, valamint Marcelo révén egyenlíthettek is volna.

A második játékrész első perceiben elhallkult a hazai publikum, amikor a Real Sociedad megduplázta az előnyét, ám végül a játékvezető jogosan érvénytelenítette a találatot. Ezzel azonban nem volt vége, hiszen öt perc múlva már érvényes találatot szereztek a vendégek, amit két perccel később még eggyel toldottak meg. Hatalmas bajba került a Real Madrid, ám három perccel később Marcelo lövése a Sociedad kapusának hathatós segítségével a kapuban kötött ki – felcsillant a remény...

A következő perceket kihúzta a vendégcsapat, és húsz perccel a találkozó vége előtt megszerete a negyedik gólt is a Real Sociedad. Ekkor senki sem számított arra, hogy akár komolyabb izgalmak is lehetnek a mérkőzés hajrájában – nem így történt! Tíz perccel a vége előtt Rodrygo közelebb hozta a hazaiakat, majd a játékvezető hat percet hosszabbított, aminek a felénél Karim Benzema gólja azt jelentette, hogy már csak egy gól volt a hátrány. Ám a maradék időt a vendégek egy piros lap árán kibekkelték, így a mérkőzés összképét nézve teljesen megérdemelten ütötték ki a Real Madridot a Király-kupából.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás