Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ekkora végkielégítést kaphat Dzsudzsák arab klubjától

Ekkora végkielégítést kaphat Dzsudzsák arab klubjától

Sport & Szabadidő

Ekkora végkielégítést kaphat Dzsudzsák arab klubjától

Sport & Szabadidő

Promotions 10:08

Végkielégítés gyanánt szép nagy összeget kaphat arab klubjától, az al-Ittihad Kalba FC-től Dzsudzsák Balázs.

Szerződéshosszabbítás helyett elbocsátó szép üzenetet kapott arab csapatától, az al-Ittihad Kalba FC-től Dzsudzsák Balázs. A klub elnöke ráadásul őszinte, egyben igen kritikus szavakkal jellemezte a labdarúgót.

„Teljesítménye mind támadásban, mind védekezésben egyaránt megkopott. Ráadásul 33 évesen már nem tud a posztjának megfelelő teljesítményt nyújtani. Régóta figyeltük teljesítményét, és csak a megfelelő pillanatot vártunk, hogy a helyére hozhassunk valakit."

A magyar válogatott játékosát nagyon meglepte a döntés. Mint mondta, megdöbbent a döntésen.

„Semmilyen nézeteltérésem nem volt az edzői stábbal. A vezetőkkel és a játékostársakkal sem lehetett panasz a kapcsolatomra. Egyelőre nem azon gondolkodom, hol folytassam a karrieremet, hanem próbálom megérteni a vezetőség döntését" – mondta Dzsudzsák az al-Ittihad című arab lapnak.

Ahogy azt korábban jeleztük is, mivel egyoldalú szerződésbontás történt, így az arab klubnak ki kell fizetni Dzsudzsák májusig járó fizetését. A Blikk értesülései szerint a focista éves szinten 2,2 millió eurót (739 millió forintot) keresett, végkielégítés összege pedig 900 ezer euró (302 millió forint) – kivétel, ha a két fél másképp állapodik meg, de erre kevés az esély a történtek után.