promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Rashford az egyik, ha nem a legjobb Európában jelenleg”
Borítókép:  OLI SCARFF / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Manchester United legújabb szerzeménye, Odion Ighalo az új klubjának adott első interjújában beszélt csapattársairól és arról, hogyan tudja segíteni együttesét.

A Manchester United legutóbbi szerzeménye az eddig a kínai Szuperligában szereplő Odion Ighalo. A nigériai játékos 2020 nyaráig érkezett kölcsönszerződés formájában az angol városba. A támadó most a klub tévéjének adott nyilatkozatot, amelyben beszélt csapattársairól, illetve arról, hogyan tudja segíteni együttesét. Annyi bizonyos: Ighalo nem fukarkodott a dicséretekkel – írja a Goal.

Felvetették neki, hogy Anthony Martiallal és Mason Greenwooddal kell megküzdenie a csapatba kerülésért, Odion Ighalo erre úgy válaszolt, hogy számára mindketten nagyszerű játékosok.

„Greenwood egy nagyon jó játékos, remek bal lábbal rendelkezik. Láttam néhány mérkőzését. Martial nagyon tehetséges, elképesztően sok mindenre képes a labdával. És Rashford, számomra az egyik legjobb, ha nem a legjobb játékos Európában jelenleg. Gólokat szerez, gyors, technikás. Sajnos most sérült, de remélem minél hamarabb játszhatok vele.”

– fogalmazott Odion Ighalo. A támadó arról is beszélt, hogy hol tud segíteni csapatának. Mint mondta: az a meglátása, hogy Ole Gunnar Solskjaernek egy olyan játékosra van szüksége, aki képes a center pozícióban megtartani a labdákat, egyúttal mozgásával segíteni társait.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás