promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs is jobb, mint kimenni a Super Bowlra szunyálni egyet
Borítókép:  TIMOTHY A. CLARY / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Én a tévé előtt szundítottam be kicsit, de van, aki ezért több ezer dollárt fizetett.

Voltak izgalmak az idei Super Bowlon, ahol a Kansas City Chiefs és a San Francisco 49ers feszült egymásnak. A győzelmet az előbbi tudta behúzni, egy hatalmas nagy feltámadással a végén.

Volt itt minden: rengeteg előzetes, még be nem mutatott jelenetekkel, reklámok, telepakolva sztárokkal, na meg a jó öreg Halftime show, ami inkább a fenékrázást helyezte előtérbe a dalok helyett, de hát ezt már megszokhattuk.

A legnagyobb élményben persze annak volt része, aki kilátogatott a Hard Rock Stadiumba megnézni a döntőt. Itt a legolcsóbb jegyek is 2-3 ezer dollárról indulnak, szóval mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki ott akar lenni, és talán még látni is akar valamit.

Van, akinek ennyi pénzért még egy kis alvás is belefér. Óriási hangzavar, mindenki áll és szurkol, kivéve egy embert a stadionban, aki szunyókál hátul, szépen megbújva. Mentségére legyen szólva, hogy a riporternő, aki megosztotta a videót hozzátette, hogy ez még az első negyedben volt, és ott még nem voltak olyan nagy izgalmak, szóval belefért egy kis pihenés.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás