promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar focistáért rajong a Super Bowl MVP-je
Borítókép:  Patrick Mahomes. Forrás: AFP/Tom Pennington.
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hétfő hajnalban rendezték az Amerikai Egyesült Államok egyik legjobban várt mérkőzését.

Ahogy már arról beszámoltunk a San Francisco49ers találkozott a Kansas City Chiefs-szel az NFL nagydöntőjében, a Super Bowl-ban. A mérkőzés legjobb pedig Patrick Mahomes lett.

A mérkőzés szünetében tartották a nagy érdeklődésre számot tartó Halftime show-t, amiről megírtuk a véleményünket.

Az amerikai labdarúgás európai változatával foglalkozó Jenkifoci nevű Facebook-oldal egy érdekességet osztott meg Mahomes-szal kapcsolatban. Az oldal írása szerint a Kansas City Chiefs irányítója nagy barátja a városban székelő Sporting KC labdarúgó-csapat magyar játékosának, Sallói Dánielnek. A Jenkifoci azt írja, hogy Patrick Mahomes többször a helyszínen szurkolt Sallói csapatának. Sőt, Twitter-üzenetekben buzdítja a labdarúgót.

Nemrég Sallói Dániel interjút adott a Jenkifocinak, amiben a következőket mondta Mahomes-ről:

„2018-ban ismertem meg Mahomes-t, mielőtt sztár lett belőle. Véletlenül összetalálkoztunk egy kosármeccsen és a csapattársaim mondták, hogy ő lesz a Chiefs új quarterbackje. Gondoltam, akkor már bemutatkozom neki. Beszélgettünk egy kicsit és összehaverkodtunk. Utána én is voltam az ő meccsükön és ő is a miénken. Szoktunk üzengetni egymásnak, gratulál, ha gólt lövök és én is mindig írok, ha valamilyen sikert ér el. Nagyon rendes fickó.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás