promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Guardiola: „A többi bajnokságban még versenyben lennénk.”
Borítókép:  Lindsey Parnaby / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Manchester City edzője elismerte, hogy egyszerűen túl jól van összerakva a Liverpool.

Ha nem lenne a Liverpool, akkor jelenleg a Leicester és a Manchester City harcolna az angol bajnoki címért, míg a Chelsea bebiztosítva érezné magát a harmadik helyen, mint Bajnokok Ligája résztvevő. Azonban ott van egy Jürgen Klopp, aki úgy összerakta a Liverpoolt, hogy egyszerűen nem tudnak hibázni a Premier League-ben.

Persze eleve az volt meghatározva, hogy most a bajnoki címért akarnak hajtani a vörösök, amit utoljára az 1989–90-es szezonban tudtak elhódítani. El is hiszem, hogy elegük van a második helyekből, és most elképesztő módon 19 ponttal vezetik a tabellát a Manchester City előtt: 23 győzelmük van, és csak egyetlen döntetlen. Ha így haladnak, már kora tavasszal bajnokok lehetnek.

Pep Guardiola úgy látja, hogy a Manchester City nem lett gyengébb, a Liverpool túl jó. A vezetőedző elismerte, hogy ezzel bármelyik országban bajnok lehetne Klopp csapata, ha meg ők lennének máshol, akkor még versenyben lehetne a City a bajnoki címért.

„Egyszerűen hihetetlen, amit ebben az idényben a Liverpool csinál. Ezzel minden országban bajnokok lennének, Németországban, Spanyolországban vagy Olaszországban is.”

A City innentől kezdve a FA-kupára, valamint a Bajnokok Ligájára fókuszál, mert Guardiola is elismerte, hogy képtelenség utolérni a vörösöket. A manchesteri alakulatnak nem lesz könnyű dolga a BL-ben, mivel a Real Madridon kell túljutniuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás