promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Ezek a srácok családosok” – Klopp szerint van fontosabb, mint az FA-kupa
Borítókép:  OLI SCARFF / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Liverpool edzője, Jürgen Klopp úgy döntött, hogy a klub első csapatának játékosait egyáltalán nem nevezi a Shrewsbury Town elleni FA-kupa visszavágóra. A találkozóra a Neil Critchley vezette tartalék együttes áll fel.

A Liverpool 2-2-t játszott a Shrewsbury Town ellen a FA-kupa negyedik körében: a párharcot egy mérkőzésen kell eldönteni, azonban, ha döntetlen lesz a végeredmény, akkor újrajátsszák a mérkőzést – fordított szereposztásban. Az együttes vezetőedzője, Jürgen Klopp azonban úgy döntött, hogy a klub első csapatának játékosai kihagyják az újabb felvonást, mert az megszakítaniá a Premier League által előírt téli szünetet – írja a BBC.

Az angol első osztály képviselőtestülete ugyanis most először, február 2-16. között szezonközi pihenőt „írt elő”.

A FA, azaz az Angol Labdarúgó-szövetség azonban a FA-kupa mérkőzés újrajátszását február 4-5-re írta ki. Ezek után jelentette be a német szakember, hogy a Liverpool tartalékegyüttese fog pályára lépni Neil Critchley vezetésével.

„A Premier League arra kért minket, hogy tiszteljük a téli szünetet. Pontosan ezt tessük. Ha az FA nem tiszteli, azon nem tudunk változtatni. Nem leszünk ott az újrajátszáson. Tiszelnünk kell a játékosok jólétét. Szükségük van pihenésre, mentális és fizikai téren egyaránt és a téli pihenő épp erről szól.  Ezt a döntés meg kellett hoznunk korábban, mert ezek a srácok családosok”

– fogalmazott Klopp.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás