promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tiltakozó akcióra készülnek a United-szurkolók
Borítókép:  PAUL ELLIS / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sajtóinformációk szerint a United-szurkolók azt tervezik, hogy a Wolves elleni Premier League-mérkőzés 58. percben tiltakozásképp kivonulnak a stadionból.

A Manchester United a Premier League legutóbbi fordulójában hazai pályán 2-0-ra kapott ki a tabella alsó régiójához tartozó Burnley együttesétől. A mérkőzés során több szurkoló a lefújás előtt elhagyta az Old Traffordot, illetve akadtak olyanok is, akik hangos füttyszóval adtak hangot nemtetszésüknek. A találkozó után a csapat vezetőedzője Ole Gunnar Solskjaer is elismerte, nem voltak elég jók.

A Mirror információ szerint a drukkerek a február 2-i, Wolves elleni bajnoki mérkőzésen drasztikusabb lépésre készülnek. A szurkolók ugyanis azt tervezik, hogy a találkozó 58. percében tömegesen kivonulnak az Old Traffordról. Ezzel jelezve elégedetlenségüket a klub tulajdonosai felé. Egyébként nemcsak a szurkolók, de a klub korábbi játékosa, Rio Ferdinand is a vezetőséget okolta a kialakult helyzetért. Úgy véli ugyanis, hogy a United által, játékosokra elköltött fontmillióknak egyáltalán nincs látszata a pályán mutatott játékban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás