Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nadal arcon találta a labdaszedő kislányt, de megérte – videó

Nadal arcon találta a labdaszedő kislányt, de megérte – videó

Sport & Szabadidő

Nadal arcon találta a labdaszedő kislányt, de megérte – videó

Sport & Szabadidő

Toronicza Péter 15:45

Rafael Nadal labdája rossz irányba tévedt.

A világelső az argentin Delbonis ellen lépett pályára az Australian Open esti programjában, ami ugyebár nálunk délelőttöt jelent. Nadal sima három szettben nyerte meg a meccset, ami várható is egy ranglista 76-ik ellen, azonban Delbonis a második szettben tie-breakre tudta kényszeríteni a spanyolt, ami nagyon nagy szó.

A meccs vége 6-3, 7-6 (7-4), 6-1 lett.

Az összecsapás nem erről lesz emlékezetes, hanem arról, hogy Nadal mennyire lelkiismeretes. Az már sokszor megmutatkozott a teniszben, hogy a labdaszedők bizony nagy veszélyben vannak a pályán. Nem is tudom melyik teniszező adogatásaitól félnék a legjobban, de kapásból Nick Kyrgiost mondanám, akinek az ászai veszedelmesek. Maradjunk annyiban, hogy nem lennék az útjában, amikor elsüti őket.

Nadal éppen fogadott Delbonistól, de így is nagyon gyors volt a labdája, amit megpróbált visszatenni, ami pont arcon találta a labdaszedő kislányt. Ez még egy méretes embernek sem esne jól, de a labdaszedőket kemény fából faragták. Hála égnek a kislánynak nem esett semmi baja, és még egy puszit is kapott a világelsőtől, amiért szerintem már megérte az egész.

Nadal a meccs utáni nyilatkozatában elmondta, hogy nagyon megijedt, és tehette is, mert amikor egy 200-al érkező labda arcon talál valakit, az nem kellemes. Az összecsapás végén a világelső még a sport hajpántját is a kislánynak adta. 

Nadal amúgy két éve az Australian Openen szintén majdnem eltalált egy labdaszedőt, de ott csak a szívbajt hozta szegényre.

Borítókép: Manan VATSYAYANA / AFP