promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Babos Tímea: Rengeteget gondolkodtam, hogy leírjam-e, amit gondolok
Borítókép:  Babos Tímea gratulál legyőzőjének. Forrás: AFP/Manan Vatsyayana.
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Babos Tímea egyesben elbúcsúzott az Australian Open-től, majd egy hosszabb írásban fejtette ki gondolatait.

Magyar idő szerint szerda hajnalban játszotta első egyes mérkőzését Babos Tímea az Australian Open-en, ám a szettek elején nem tudta hozni saját adogatásait – ez pedig a győzelembe került.

A mérkőzés után Babos Tímea Instagram-posztban mondta el, hogy mit gondol a vereségről – mondatait változtatásait nélkül közöljük:

„Sziasztok!
Rengeteget gondolkodtam, hogy leírjam-e amit gondolok vagy sem.
Szomorú vagyok. Ugyan túl vagyok már a sok síráson, de nyilván baromira sajnálom, hogy így alakult az év első GS versenye egyéniben. Felkészültnek érzem magam. Sokat edzem, kondizom, figyelek a táplálkozásra, regenerációra, egyszóval dolgozom. Keményen. Ahogy mindig is szoktam.
A mai meccsen az ellenfél szinte tökéletes teniszt játszott, de úgy gondolom, hogy az én játékom is segített neki ebben. Nem voltam elég aggresszív, jobban kell ütnöm a labdát. Ha megnézzük a legjobb női teniszezők játékát, láthatjuk, hogy mindenki elképesztő nagyokat üt, törekednek a nyerő ütésekre. Az ilyen stílusban benne van a nagyobb hibalehetőség is, amit viszont nekem is el kell fogadnom. Ez az a mentalitás, ami még picit nehéz számomra, de ez az amin változtatnom kell. Igenis kell a kockázat, kellenek a nyerő ütések, és igen lesznek hibák is.
Párosban már átléptem ezt a mentális gátat, ott hiszem, hogy bármire képes vagyok, nem tartok a hibáktól és ennek azt hiszem látszik is az eredménye.
Egy biztos: megyek tovább előre! Küzdök azért, hogy egyéniben is odakerüljek a legjobbak közé. Tanulok minden nap valamit magamról, a játékról, az életről, bármiről. Ma is tanultam, és ez jó dolog.
Bízom a csapatomban, a munkánkban.
Ti is bízzatok bennem!
Puszi”

Sziasztok! Rengeteget gondolkodtam, hogy leírjam-e amit gondolok vagy sem. Szomorú vagyok. Ugyan túl vagyok már a sok síráson, de nyilván baromira sajnálom, hogy így alakult az év első GS versenye egyéniben. Felkészültnek érzem magam. Sokat edzem, kondizom, figyelek a táplálkozásra, regenerációra, egyszóval dolgozom. Keményen. Ahogy mindig is szoktam. A mai meccsen az ellenfél szinte tökéletes teniszt játszott, de úgy gondolom, hogy az én játékom is segített neki ebben. Nem voltam elég aggresszív, jobban kell ütnöm a labdát. Ha megnézzük a legjobb női teniszezők játékát, láthatjuk, hogy mindenki elképesztő nagyokat üt, törekednek a nyerő ütésekre. Az ilyen stílusban benne van a nagyobb hibalehetőség is, amit viszont nekem is el kell fogadnom. Ez az a mentalitás, ami még picit nehéz számomra, de ez az amin változtatnom kell. Igenis kell a kockázat, kellenek a nyerő ütések, és igen lesznek hibák is. Párosban már átléptem ezt a mentális gátat, ott hiszem, hogy bármire képes vagyok, nem tartok a hibáktól és ennek azt hiszem látszik is az eredménye:) Egy biztos: megyek tovább előre! Küzdök azért, hogy egyéniben is odakerüljek a legjobbak közé. Tanulok minden nap valamit magamról, a játékról, az életről, bármiről. Ma is tanultam, és ez jó dolog. Bízom a csapatomban, a munkánkban. Ti is bízzatok bennem! Puszi #neverstoplearning #believeinyourself

A post shared by timeababos (@timeababos) on

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás