Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Schumacher állapotáról beszélt egy olasz idegsebész

Schumacher állapotáról beszélt egy olasz idegsebész

Sport & Szabadidő

Schumacher állapotáról beszélt egy olasz idegsebész

Sport & Szabadidő

HZS 19:49

Nicola Acciari idegsebész a Michael Schumacherről kiszivárgott információk alapján elmondta, hogyan változhatott meg az évek alatt az autóversenyző teste.

2013-ban síbaleset következtében súlyos agysérülést szenvedett Michael Schumacherről ritkán érkeznek megbízható információk. Az egyik legutóbbi hír, amely bizakodásra adhat okot Jean Todthoz fűződik. A Ferrari egykori csapatfőnöke tavaly nyáron beszélt arról, hogy Schumacher egyre jobb állapotban van.

„Óvatos szoktam lenni ezekkel a nyilatkozatokkal, de valóban így látom. Együtt néztük a legutóbbi futamot a tévében. A legjobb kezekben van, nem adja fel, s tovább harcol”

– fogalmazott 2019 júliusában Todt.

Most egy olasz idegsebész, Nicola Acciari a diariouno.com.ar-nek arról beszélt, hogy az ismert információk alapján mire lehet következtetni Schumacher állapotát illetően. 

„Olyan emberként kell elképzelnünk, aki teljesen más, mint az, akire emlékszünk a pályáról; nagyon megváltozott, leromlott a szerveinek az izomzata, a csontozatának állapota. Mindez az agyi trauma eredménye, amit elszenvedett”

olvasható a racingline.hun.

Decemberben Kean-Francois Payen, Schumacher személyes orvosa pedig elárulta, van egy hároméves tervük a regenerációra. Egyúttal megerősítette, hogy a korábbi Forma 1-es pilóta már nincs kómában.

Borítókép: TOM GANDOLFINI / AFP