promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Solskjaer mindenben talál pozitívumot
Borítókép:  OLI SCARFF / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Liverpool elleni 2-0-s vereség ellenére a Manchester United edzője, Ole Gunnar Solskjær úgy látja, hogy voltak olyan jelek a mérkőzésen, amelyek azt jelzik, csapata jó úton van.

A Premier League legutóbbi fordulójában a Manchester United 2-0-ra kikapott az Anfileden a Liverpool vendégeként. A United korábbi csapatkapitánya, Gary Neville, aki jelenleg a Sky Sports szakértőjeként dolgozik, a találkozó után erőteljes hangnemben kritizálta egykori klubját. Mint mondta, az a fajta játékospoltika, amit a ügyvezető-elnök, Ed Woodward az utóbbi években folytat az egyszerűen megbocsáthatatlan. Neville úgy véli, hogy a rendelkezésre álló pénz egyszerűen el lett vesztegetve.

A csapat vezetőedzőjétől, Ole Gunnar Solskjærtól megkérdezték a sajót munkatársai, hogy mit gondol a Gary Neville által elmondottakról – írja a Guardian. A norvég szakember azonban nem vállalta a konfliktust. Helyette inkább arról beszélt, hogy a Liverpool elleni mérkőzésen az utolsó pillanatig küzdött a United. S ugyan csalódott Solskjær, de ahogy fogalmazott:

a vereség ellenére voltak olyan jelek, amik azt mutatják, jó úton vannak.

Solskjær a következőket mondta:

„Most nincs itt az ideje, hogy a játékospolitikáról beszéljünk. A Burnley elleni mérkőzésre figyelünk. Mi mindig keressük azt, hogy fejlesszük a csapatot és a klubot, de ost nincs itt az ideje ennek a beszélgetésnek.”

A Manchester United vezetőedzője elmondta, hogy pontosan tudja: nincsenek abban a pozícióban, ahol lenni akarnak, és ahol lenniük kellene lenniük, de csak rajtuk múlik, hogy jobbak legyenek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás