Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Chelsea kiszabadult és igazolni akar

A Chelsea kiszabadult és igazolni akar

Sport & Szabadidő

A Chelsea kiszabadult és igazolni akar

Sport & Szabadidő

HZS 20:50

A Chelsea – miután a FIFA feloldotta a vele szemben fennálló átigazolási szankciót – januárban több játékossal építené újra támadósorát.

Nem lehet azt mondani, hogy tétlenkedik a Chelsea. Azzal, hogy a FIFA feloldotta a londoni klubbal szemben korábban hozott átigazolási tilalmat, a klub újra igazolhat, erősíthet. A Frank Lampard irányította együttes pedig elsősorban a támadószekcióba hozna játékosokat. Nem is egyet. A katalán Sport korábban arról számolt be, hogy a Chelsea szeretné megszerezni a Dinamo Zagreből Dani Olmót.

Most a Footmercato három nevet is bedobott, mint lehetséges Chelsea-igazolás. A francia portál szerint Moussa Dembele, Wilfried Zaha és Jadon Sancho is a kiszemeltek között van. 

Dembele esetében a hírek szerint a Lyon már elutasított egy 40 millió fontos ajánlatot, de lehet, hogy mégis létrejön az üzlet, hiszen a Chelsea felajánlotta Olivier Giroud játékjogát. A Crystal Palace támadójánál, Zahánál is megtörtént az ajánlattétel egy 200 ezer fontos heti fizetéssel karöltve. Míg Sancho esetében a londoni együttes egy megfizethető összeget szeretne elérni a Borussia Dortmundnál.

Borítókép: IAN KINGTON / IKIMAGES / AFP