Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

„Újévkor akár részegen is mehetnénk edzésre"

„Újévkor akár részegen is mehetnénk edzésre"

Sport & Szabadidő

„Újévkor akár részegen is mehetnénk edzésre"

Sport & Szabadidő

HZS 11:50

A korábbi Mancester United játékos, Nani arról mesélt egy interjúban, hogy karácsonykor és újévkor korábbi edzője, Sir Alex Ferguson sokkal elnézőbb volt a játékosaival szemben.

A jelenleg az észak-amerikai profi labdarúgóbajnokságban szereplő Orlando Citynél futballozó Nani a Tribuna Expressónak mesélt arról, milyen szokások voltak Angliában az ünnepi időszak alatt. Kiderülr a portugál nyilatkozatából, hogy korábbi edzője, Sir Alex Ferguson is azok közé tartozott, akik karácsony és újév idején sokkal elnézőbbek voltak a játékosokkal szemben.

„Sosem kerültem bajba. Ha olyankor mentem szórakozni, amikor másnap pihenőnap volt, akkor megtehettem. És ugyanez vonatkozott karácsony és újév idejére is – Angliában ez senkit nem érdekel. Újévkor részegen is mehetnénk edzésre és az edző nem törődne vele.Sir Alex Ferguson oldala, tudta hogyan kezelje játékosait. Megértette, ez egy különleges nap, nem követelhet"

– mesélte Nani, aki azért az is elárulta, szeret mulatni, de mindezt csak a megfelelő időben teszi, hiszen profi labdarúgó.

Borítókép: ANDREW YATES / AFP