promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Váljon valóra minden álmod” – megható karácsonyi videó a Villarealtól
Borítókép:  JOSE BRETON / NURPHOTO
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hosszú és komoly sérülése után reneszánszát élő Santi Cazorlával kíván boldog karácsonyt a Villareal. 

A Villarealban futballozó Santi Cazorla története sokak számára tanulsággal szolgálhat. Másfél évvel ezelőtt nagyon tűnt, hogy a kiváló középpályásnak végleg fel kell hagyni a labdarúgással. Történt, hogy 2016 októberében, akkor még az Arsenal játékosaként sérülés miatt egy Ludogorets elleni mérkőzésen lecserélték. Akkor senki nem gondolta, hogy 636 napig kell várnia arra, hogy újra pályára léphessen. Pedig végül így alakult.

A hosszú kihagyása alatt achilleséből egy nyolccentis darabot eltávolítottak, de a testrész nem gyógyult, hanem üszkösödni kezdett – még arról is szó esett, hogy a lábát amputálni kell. Végül a majd két év alatt Cazorla tíz műtéten esett át, és a 2019 augusztusában a spanyol Villareal csapatában térhetett vissza a pályára. Úgy, hogy Angliában volt orvos, aki azt mondta neki, örüljön, ha a kertben rohangálhat gyerekeivel.

Cazorla nem csupán visszatért, 35 évesen reneszánszát éli a Villareal meghatározó játékosaként. A 2019/2020-as szezonban tizenöt mérkőzésen lépett pályára és hat gól, illetve négy gólpassz fűződik a nevéhez. De ami ennél fontosabb:

sosem felejt el mosolyogni!

Vele kívánt boldog karácsonyt a Villareal!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás