Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nagy a baj Szombathelyen, volt edzője jelentette fel a Haladást

Nagy a baj Szombathelyen, volt edzője jelentette fel a Haladást

Sport & Szabadidő

Nagy a baj Szombathelyen, volt edzője jelentette fel a Haladást

Sport & Szabadidő

HZS 14:50

Nagy a baj Szombathelyen. Az előző évben még első osztályú labdarúgó csapat nemcsak kieső helyen áll a másodosztályban, de komoly anyagi gondokkal is küzd. Ráadásul korábbi edzője, Supka Attila fel is jelentette a klubot.

Az ugytudjuk értesülése szerint 380 millió forint hiányzik a Haladás labdarúgók kasszájából. Mint írják,

„ebbe a csomagba azok a pénzügyi tartalékok is beleszámítanak, amit a Magyar Labdarúgó Szövetség előír a csapatoknak, hiszen ez garantálja azt, hogy az egyes egyesületek be fogják tudni fejezni a bajnokságot.”

A játékosoknak már kéthavi bérükkel, a korábbi edzőpárosnak Supka Attilának és Híres Gábornak többhavi fizettséggel tartozik a klub. A két szakember emiatt feljelentette a klubot a Magyar Labdarúgó Szövetségnél. Bár az ugytudjuk információja az, hogy a Szombathelyi Haladás a trénerpáros fizetésének kétharmadát már kifizette.

A Szombathelyi Haladás jelenleg a Merkantil Bank Liga 18. helyén áll 15 pontot gyűjtve, hat pont választja el a már nem kieső Szolnoktól. Tehát könnyen lehet, hogy az előző idényt még az első osztályban töltő csapat, a következő szezont már a harmadosztályban folytatja.

Borítókép: ugytudjuk.hu