promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Másfél év után vezet BL-meccset Kassai Viktor
Borítókép:  JAVIER SORIANO / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar bírónak ez lesz az első Bajnokok Ligája-meccse az idényben. Az Atlético Madrid a továbbjutásért harcol majd. 

Kassai Viktor követett el hibákat a múltban, és pont ezért kicsit kegyvesztetté vált az UEFA szemében is, de hát a bíró is ember. Mostanában vezetett meccset Szaúd-Arábiában, dirigálhatott a kínai szuperligában, és NB I-ben eddig hat mérkőzésen működött közre.

Előtte az UEFA topmenedzserképző kurzusán vett részt, ahol olyanokkal ülhetett egy padban, mint Kaká, vagy Didier Drogba. Persze azért Kassai is nagy név volt ott, mivel ne felejtsük el, hogy vezetett már ő Bajnokok Ligája-döntőt is.

A bíró kicsit kiesett a BL-ritmusból, legutóbb tavaly novemberben a Manchester City – Sahtar Doneck 6-0-ra végződött mérkőzést dirigálta. Most komoly feladata lesz, mivel szerdán az Atlético Madrid – Lokomotiv Moszkva meccsen kell bizonyítania, ami egyáltalán nem lesz tét nélküli.

A Juventus a csoportban már biztosan első 13 ponttal, míg őket követi az Atlético Madrid 7, míg a Bayer Leverkusen 6 ponttal. Leverkusen otthon fogadja a Juventust, és az olaszok valószínűleg már nem fogják annyira komolyan venni a meccset. Az Atlético bizony nyerési kényszerben lesz a Lokomotiv Moszkva ellen, ha biztosan tovább akar jutni.

A magyar bíró segítője Ring György és Tóth Vencel, a negyedik játékvezető Bognár Tamás lesz. A VAR-döntésekért a lengyel Szymon Marciniak fog felelni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás