Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hihetetlen Suárez-gól és Messi-mesterhármas a Mallorca ellen – videó

Hihetetlen Suárez-gól és Messi-mesterhármas a Mallorca ellen – videó

Sport & Szabadidő

Hihetetlen Suárez-gól és Messi-mesterhármas a Mallorca ellen – videó

Sport & Szabadidő

Promotions 23:00

A Barcelona 5-2-re verte a LaLiga 16. fordulójában a Mallorcát, s ezzel újra vezeti a bajnokságot. Luis Suárez elképesztő gólt szerzett.

A Barcelona úgy lépett pályára a Mallorca ellen a La Liga 16. fordulójában, hogy egy győzelemmel újra a tabella élére állhat. Gyorsan jelezzük is, a katalán együttes három pontot szerzett a tizenhetedik helyen álló ellenfele ellen, azzal, hogy 5-2-re nyert.

A lényeg sokkal inkább a látványon volt. A Camp Nou közönsége már az első félidőben öt gólt láthatott, köztük egy olyat, amilyet nagyon kevés alkalommal. Mutatjuk is gyrsan Suárez sarkazós találatát:

Az uruguay-i mellett Messi kétszer és Griezmann egyszer talált be, míg a Mallorca részéről Budimir lőtt a kapu az első félidőben. A második játékrészben – ahogy előtte is – hazai fölény volt tapasztalható, igaz, amikor 64. percben Budimir meglőtte maga és a csapata második gólját úgy tűnt, ha nem figyel a Barcelona, akár el is ronthatja kellemes estéjét. Arról, hogy ez ne történjen meg Messi gondoskodott, aki egy Suárez lekészítés után lőtte meg harmadik gólját a mérkőzésen.

Mutatjuk a hétgólós mérkőzés összefoglalóját:

Borítókép: JOSEP LAGO / AFP