Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Pengeélen táncol Solskjaer a Manchester Unitednél?

Pengeélen táncol Solskjaer a Manchester Unitednél?

Sport & Szabadidő

Pengeélen táncol Solskjaer a Manchester Unitednél?

Sport & Szabadidő

HZS 15:45

Sajtóértesülések szerint a Manchester United meneszti vezetőedzőjét, Ole Gunnar Solskjært, amennyiben vereséget szenved a Tottenhamtől és a Manchester Citytől.

Fimoman szólva sem legjobb idénye a 2019/2020-as a Manchester Unitednek. Az angol klub a Premier League kilencedik helyén áll úgy, hogy tizennégy mérkőzést követően csak négy megnyert találkozóval rendelkezik, s közelebb áll a tizennyolcadik, már kiesőhelyen lévő Southamptonhoz, mint az első Liverpoolhoz. Előbbitől hat, utóbbitól huszonkét pont választja el.

 

A csapat mutatott játéka pedig a játékosállományból kihozható lehetőségeket nem igazán közelíti meg, még akkor is igaz ez az állítás, ha Paul Pogba, a csapat kulcsjátékosa több hete sérült.

A The Sun úgy értesült, hogy a klub meneszti vezetőedzőjét, Ole Gunnar Solskjært, amennyiben ezen a héten vereséget szenved a Tottenhamtől és a Manchester Citytől is. A norvég szakember a kialakult helyzetet a bulvárlap szerint közölte játékosaival is.

 

A nyilvánosság előtt Solskjær más hangnemet ütött meg. Mint mondta: az elmúlt időszakban tapasztalható, a Premier League-ben tapasztalható edzőcserék (Pocchettino távozása a Tottenhamtől, illetve Emery kirúgása az Arsenaltól) nem keltenek benne félelmet. Kiemelte, hogy csak a saját munkájára és mindig a következő mérkőzésre koncentrál, egyúttal hosszútávra tervez a vezetőséggel együtt.

Borítókép: OLI SCARFF / AFP