promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
DIGI-s vagy, és nézed a Sport 1-2-t? Akkor van két rossz hírünk!
Borítókép:  digi.hu
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A romániai székhelyű DIGI a sportrajongók idegeit borzolja.

A Sport TV Facebook-oldalán örömmel jelentette be, hogy további öt évig a csatorna közvetíti a férfi és női kézilabda Bajnokok Ligáját. A csatorna minden magyar érdekeltségű mérkőzést képernyőre fog tűzni, emellett magazinműsorral, a Harmadik félidővel is jelentkezik.

Ezután azonban jött a fekete leves: a Digi-előfizetéssel rendelkezők a szolgáltató 2020. január 1-től kiveszi a kínálatából a Sport1 és Sport2 csatornákat is több másik mellett. A Sport TV közösségi oldalára kitett üzenetét változtatás nélkül közöljük:

„DIGI-ELŐFIZETŐK FIGYELMÉBE!
Tegnap este értesültünk arról, hogy 2020. január 1-től a DIGI kiveszi kínálatából a Sport1 és Sport2-t sok más csatornánkkal együtt! (TV Paprika, Minimax, Spektrum, AMC, Filmcafé).
Ha ez így lesz, olyan sorozatok közvetítéseiről maradsz le, mint a januári férfi kézilabda Európa-bajnokság a magyar válogatott mérkőzéseivel, a Spanyol Kupa, az Olasz Kupa és Szuperkupa, az NFL rájátszásának mérkőzései és a Super Bowl, a jégkorong világbajnokságok a magyar válogatott mérkőzéseivel, a darts világbajnokság, a Bundesliga, a Német Kupa, az Európa Liga, a labdarúgó Eb- és vb-selejtezők, a férfi kézilabda Bajnokok Ligája, a női kézilabda Bajnokok Ligája, amelyek közvetítési jogait éppen most hosszabbította meg a Sport TV további öt évre, illetve a férfi kézilabda EHF-kupa, a női kézilabda EHF-kupa, a darts Premier League, az NBA vagy a UFC.
Ugye nem szeretnéd, hogy a Sport1 és Sport2 eltűnjön a Digi kínálatából? Hallasd a hangod!
Digi ügyfélszolgálati telefonszám: 1272”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás