promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Időpazarlás” – a Manchester United fiatalja a kritikákról
Borítókép:  LINDSEY PARNABY / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Manchester United játékosa, Jesse Lingard a közösségi médiáról és az őt ért kritikákról is beszélt egy podcast adásban.

A Manchester United játékosát, Jesse Lingardot érték már kritikák mind a pályán a mutatott teljesítménye, mind az azon kívüli tevékenységei miatt. Erről és a közösségi média jelenségéről is beszélt a 26 éves támadó a UTD Podcast adásában, amit a SkySports szemlézett. A fiatal játékos arról beszélt, hogy az emberekben alapvető tévhitek keringenek vele kapcsolatban, egyúttal jelezte, számára a futball mindig elsőséget élvez.

 

„A közösségi média tele van mindennel. Az emberek mondanak csúnya dolgokat. Egyszerűen nem vonódhatsz ebbe bele. Nem olvasom el ezeket a dolgokat. Nem olvasok újságokat. Épp ezért nehéz manapság a fiataloknak, mert túlságosan benne vannak a közösségi média világában és azzal foglalkoznak, hogy mit mondanak róluk. Egyszerűen nem tudják, hogy mennyire jók ők maguk”

– fogalmazott Lingard.

Hozzátéve, hogy amikor az Old Traffordra került, olvasta a vele kapcsolatos kritikákat, de aztán rájött, hogy ez csak idő- és energiapazarlás.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás