Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vészhelyzet van a válogatottnál a walesi meccs előtt, bemutatták az új mezt

Vészhelyzet van a válogatottnál a walesi meccs előtt, bemutatták az új mezt

Sport & Szabadidő

Vészhelyzet van a válogatottnál a walesi meccs előtt, bemutatták az új mezt

Sport & Szabadidő

TK - 2019.11.11. 13:09

Dzsudzsák Balázs nagyon szerencsésnek tartja magát, hogy a magyar labdarúgó-válogatott tagjaként részese lehet a Puskás Aréna avatómérkőzésének, amelyre pénteken Uruguay ellen kerül sor.

„Rég nem adatott meg magyar játékosnak, hogy 68 ezer magyar szurkoló előtt lépjen pályára. Egész biztosan felemelő érzés lesz itt játszani. Stílusosan és extrán jól néz ki, még üresen is tele van energiával”

– mondta a hétfői sajtótájékoztatón a csapatkapitány, aki nem tudott olyan meccset felidézni, amikor ennyi néző előtt játszott volna.

Az eseményen bemutatták a nemzeti együttes új mezét is, amelyről kiderült, nem sablon alapján készült, azaz most először minden eleme egyedi, hasonlóan az olyan válogatottakhoz, mint a belga, a spanyol vagy a német.

A pénteken 19 órakor kezdődő Uruguay elleni barátságos találkozón búcsúztatják el Gera Zoltán, aki 97-szer öltötte magára a címeres mezt, de az U21-es válogatott szövetségi edzője – közös megegyezés alapján – nem lép pályára, mivel több mint egy éve nem játszott.

Az Eb-re kijutásról döntő november 19-i Wales elleni mérkőzésről szólva Marco Rossi a következőket mondta az NSO szerint:

„Tegnap napközben sokan megérkeztek, ma mindenki befut. Az elmúlt egy hónapban nagy hangsúlyt kapott a lélektani felkészítés, arra kértem a játékosokat, hogy ebben az egy hónapban külön összpontosítsanak a gyenge pontjaikra, hogy ezekre koncentráljanak, javítsanak ezeken. A védelemben tagadhatatlanul rosszul állunk. Korhut Mihály eltiltás, KádárTamás sérülés miatt nem játszhat. Willi Orbán esetében pedig egyelőre nem tudjuk, számíthatunk-e rá, de nem vagyok túl derűlátó. Mondhatjuk, hogy vészhelyzet állt elő a védelemben. A válogatásnál az egyik fő elv az volt, ki az, aki felmeri vállalni a párharcokat és megvan a megfelelő erőnléte. Nem küzdök a bőség zavarával. De sosem keresek alibit, és mindenkiben bízok, aki meghívót kapott.”

Borítókép: Facebook.